home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Dit zijn de Meemakers voor 2024

8
0

Willekeurig Populair Recent

Dit zijn de Meemakers voor 2024

€ 3.000 voor Speelelementen in de Snuifmolenstraat - bewoners Snuifmolenstraat

Beide pleintjes in de Snuifmolenstraat worden in het voorjaar van 2024 opnieuw aangelegd door Stad Eeklo. Voor de jongste inwoners van onze straat zouden we graag wat speelse elementen integreren bij de heraanleg ervan.

stemmen: 48 digitaal, 41 op papier

0 0
lees meer

Dit zijn de Meemakers voor 2024

€ 500 voor Schaaktornooi voor leerlingen uit het lager onderwijs in Eeklo - Luc Wulgaert en de Meetjeslandse Schaakvereniging afdeling Eeklo

Luc Wulgaert geeft wekelijks schaaklessen in de Freinetschool De kleine helden in Eeklo. Vorig schooljaar werden schaaklessen gegeven in de basisschool Sint-Jozef (& Sint-Janneke). Luc zou graag een schaaktornooi organiseren voor deze leerlingen. Bij uitbreiding voor alle leerlingen uit de basisscholen van Eeklo. Hij heeft daarvoor de hulp gevraagd aan de Meetjeslandse Schaakvereniging afdeling Eeklo.

stemmen: 67 digitaal, 1 op papier

0 0
lees meer

Dit zijn de Meemakers voor 2024

€ 10.000 voor Creatieve ontmoetingsruimte - Jeugdhuis De Route en muziekclub N9

We ontwikkelen een mobiele, overdekte ontmoetingsplaats door een container om te toveren. Door het mobiel maken van de container wordt het mogelijk gemaakt om rond te reizen doorheen de stad op diverse rondhangplaatsen, maar ook op evenementen, buurtfeesten, …

stemmen: 52 digitaal

0 0
lees meer

Dit zijn de Meemakers voor 2024

€ 7.000 voor Deelproject Duofiets - Activiteitencentrum HanNAH (voor personen met een niet-aangeboren hersenletsel)

Activiteitencentrum HanNAH (dagcentrum voor personen met een Niet-Aangeboren Hersenletsel) wil een aangepaste duofiets om te delen met de buurt en de ruime omgeving van Eeklo. Personen uit de buurt kunnen de fiets komen uittesten en een ritje plannen. Wij verzorgen het reservatiesysteem (contact, waarborg, overeenkomst) en het onderhoud van de fiets. De fiets kan ook in onze fietsenberging (van het CM-gebouw) gestald worden.

stemmen: 154 digitaal, 4 op papier

0 0
lees meer

Dit zijn de Meemakers voor 2024

€ 3.000 voor Buurt gezocht! - Freinetschool De kleine helden

Freinetschool De kleine helden wil verbinding met de buurt via o.m. een buurtkrant, een infobord in de Boelare en een buurtwandeling.

stemmen: 83 digitaal, 14 op papier

0 0
lees meer

Dit zijn de Meemakers voor 2024

Pasen slaat een brug tussen kinderen en senioren - Gezinsbond Eeklo/WZC Avondzegen Goedgekeurd, maar geen budget toegekend; de pot is opgebruikt aan hoger scorende projecten. Volgens het reglement bepalen de jurypunten en het aantal stemmen de ranking van hoog naar laag. Zo wordt het geld verdeeld tot de totale som is besteed. Het kan dus zijn dat niet alle projecten in de ranking geld ontvangen.

Op paaszaterdag organiseert Gezinsbond Eeklo een paasactiviteit in de gebouwen van het woonzorgcentrum Avondzegen, om zo jong en oud samen te brengen.

stemmen: 82 digitaal, 3 op papier

0 0
lees meer

Dit zijn de Meemakers voor 2024

€ 5.000 voor Arrangeer-bibliotheek met een knipoog naar huis en tuin - Woonmaatschappij Meetjesland

De Woonmaatschappij Meetjesland zet in op de woonomstandigheden van kwetsbare gezinnen. Een aantal bewoners heeft het moeilijk om hun tuin en hun woning op orde te houden. We willen onze huurders helpen om het anders te doen. We hopen dat we de huurders die wel de fysieke mogelijkheden hebben maar nooit geleerd hebben om zich te organiseren of niet het juiste materiaal hebben kunnen overtuigen om naar onze arrangeer-bibliotheek te komen. Deze bibliotheek zal immers zowel kennis als materiaal aanbieden.

stemmen: 74 digitaal

0 0
lees meer

Dit zijn de Meemakers voor 2024

€ 1.500 voor burenactiviteit Zandstraat - bewoners Zandstraat

Burenactiviteiten die de start vormen van een buurtwerking in deze straat.

stemmen: 86 digitaal, 14 op papier

0 0
lees meer