Deel op facebook
Deel op twitter

Mogelijke locaties

Visstraat, zowel aan de kant van de Stationsstraat als aan de kant van de Zuidmoerstraat zijn er aan de even nummerskant brede voetpaden.
Groen in het midden van de stad en aan beide zijden vermijdt men ook foutparkeerders.
Lieven D.
0 0
lees meer
Pieter De Coninckstraat
Een dichtbebouwde straat die letterlijk volledig versteend is. Enkele inwoners plaatsen -zeker in de zonniger maanden- plantenbakken en boompjes in pot aan hun voorgevel, maar te beperkt om echt verschil te maken. Sinds het parkeren alleen langs de onpare kant is toegelaten, is hier beslist wel een plek te vinden voor wat openbaar groen, een haagje of enkele bomen. Dat zou zeker welkom zij. Zelf denken we eraan om na de volgende schilderbeurt van onze voorgevel, een geveltuin met klimplant aan te leggen. Maar ook de stad kan onze straat helpen vergroenen en klimaatrobuuster maken. Op de straathoeken waar nu vooral foutparkeerders staan, zouden enkele mooie boompjes een wereld van verschil maken.
Benonie V.
0 0
lees meer
Parking aan de sporthal
Een grote stenen vlakte. De parking is zelden vol. De ruimte zou veel mooier en hitte-vriendelijker zijn indien er bomen tussen de parkeerplaatsen geplant worden. En de tegels vervangen door waterdoorlatend materiaal.
Angelique S.
0 0
lees meer
Ingang Kunstacademie Pastoor de Nevestraat
veel verharding die groen ligt te worden
ann d.
0 0
lees meer
Kerkestee
zone 30, mag dus gerust wat smaller, wat aangenamer met meer groen
ann d.
0 0
lees meer
kruispunt Kriekmoerstraat-Veldstraat

De stad zorgde voor ontharding aan de kruispunten van de Kriekmoerstraat met de Veldstraat. Op die manier werd het kruispunt smaller en veiliger en kwam er meer groen.

stad Eeklo
0 0
lees meer
Ontdek ze allemaal

Ontdek de voorgestelde locaties op de kaart