home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Mogelijke locaties

Willekeurig Populair Recent
Herbakkersplein
De locatie is ideaal omdat het omringd is door allerlei diensten (Bibliotheek, Kunstacademie, Cultuurcentrum, dienst burgerzaken...). Het ligt dicht bij het centrum waar nog niet zoveel groene plekken zijn. Ook Campus De Tandem ligt in de nabijheid waar veel jongeren 's middag komen om hun middagmaal te nuttigen. Het Herbakkersfestival vindt de laatste jaren plaats in het Heldenpark waar het beter tot zijn recht komt en dus wordt het plein momenteel niet gebruikt. Het ombouwen naar een soort klein park met bomen, gras en andere flora zou ideaal zijn om er op zonnige dagen te genieten. Al dan niet met een boek uit de bib, om creativiteit op te doen voor de lessen in de kunstacademie of vóór je naar een voorstelling gaat in de Herbakker. Of zelfs bij het wachten op je afspraak bij dienst burgerzaken. Een rustige en toch centrale omgeving om te ontspannen.
Yentl F.
0 0
lees meer
Geveltuintjes aanmoedigen voor alle gevels in Eeklo
Mensen stimuleren om een tegel van het voetpad/de oprit weg te nemen en er een klimplant te zetten, die onze gevels snel groen kleurt. Ik zag in Antwerpen bijvoorbeeld al hele mooie resultaten in wijken. De stad biedt daar gratis planten en aanleg en onderhoud aan. Er worden ook kabels gehangen om planten over de straten heen te laten groeien.
Angelique S.
0 1
lees meer
Boelare
Lange straat en geen enkel boompje. Nochtans een leuke winkelstraat die veel bezoekers aantrekt. Hier en daar een plantenvak met boompjes en haagjes zou de straat een mooier en gezelliger aanzicht geven.
Caroline D.
0 3
lees meer
kruispunt Kriekmoerstraat-Veldstraat

De stad zorgde voor ontharding aan de kruispunten van de Kriekmoerstraat met de Veldstraat. Op die manier werd het kruispunt smaller en veiliger en kwam er meer groen.

stad Eeklo
0 0
lees meer
Oude rijkswachtkazerne in de kaaistraat
Het is een ruime locatie, waarop gebouwen staan die sowieso afgebroken dienen te worden. De vrijgekomen ruimte zou een heel mooi park kunnen worden. Er staan reeds prachtige bomen en er is langs deze kant van de N9 geen autovrij park in het centrum, waar kinderen vrij kunnen spelen. Bovendien is dit een buurt met heel wat kansarmoede en dus ook heel kleine huisjes, zonder tuin. Extra groen zou deze buurt letterlijk en figuurlijk zuurstof geven. Ook de vele schoolkinderen die hier dagelijks passeren zouden hier enorm veel baat bij hebben.
Angelique S.
0 0
lees meer
Uiteindes Guido gezellestraat
Nu het eenrichtingsverkeer is, kan wat voorheen gebruikt werd om de straat uit te rijden onthard worden aansluitend op het groen dat er al is. Een bankje, klein speeltuigje zou de wijk compleet maken.
Lindsay D.
0 0
lees meer
Ontdek ze allemaal

Ontdek de voorgestelde locaties op de kaart