Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Mogelijke locaties

Willekeurig
Populair
Recent
Tieltsesteenweg
Één van dé hoofd-invalswegen van Eeklo die absoluut geen hedendaagse uitstraling aangeeft aan inwoners en bezoekers van onze stad. Met de aanleg van de ring kan de Tieltsesteenweg de groene verbinding worden richting een aangenaam groen winkel- en wooncentrum. Langsheen de groene ader vind men mogelijkheden om te parkeren, elektrisch te laden en vlot gebruik te maken van stadsvriendelijke vervoersmiddelen (fiets-bus-ebike-autodelen…). De straat zoals we ze nu kennen is enorm druk en onveilig terwijl we in de omgeving jeugdbeweging, recreatie en sport zien. Het contrast met zware landbouwvoertuigen en racende wagens kan niet groter zijn.
Baptiste T.
0 0
lees meer
Uiteindes Guido gezellestraat
Nu het eenrichtingsverkeer is, kan wat voorheen gebruikt werd om de straat uit te rijden onthard worden aansluitend op het groen dat er al is. Een bankje, klein speeltuigje zou de wijk compleet maken.
Lindsay D.
0 0
lees meer
Visstraat, zowel aan de kant van de Stationsstraat als aan de kant van de Zuidmoerstraat zijn er aan de even nummerskant brede voetpaden.
Groen in het midden van de stad en aan beide zijden vermijdt men ook foutparkeerders.
Lieven D.
0 0
lees meer
Irma Notteboomstraat
grote stenen vlakte zonder veel meerwaarde
ann d.
0 1
lees meer
Hospitaalstraat
Niks van groen aanwezig in de straat. Door het smalle voetpad kunnen ook geen geveltuintjes worden aangelegd.
Leen G.
0 0
lees meer
Herbakkersplein
De locatie is ideaal omdat het omringd is door allerlei diensten (Bibliotheek, Kunstacademie, Cultuurcentrum, dienst burgerzaken...). Het ligt dicht bij het centrum waar nog niet zoveel groene plekken zijn. Ook Campus De Tandem ligt in de nabijheid waar veel jongeren 's middag komen om hun middagmaal te nuttigen. Het Herbakkersfestival vindt de laatste jaren plaats in het Heldenpark waar het beter tot zijn recht komt en dus wordt het plein momenteel niet gebruikt. Het ombouwen naar een soort klein park met bomen, gras en andere flora zou ideaal zijn om er op zonnige dagen te genieten. Al dan niet met een boek uit de bib, om creativiteit op te doen voor de lessen in de kunstacademie of vóór je naar een voorstelling gaat in de Herbakker. Of zelfs bij het wachten op je afspraak bij dienst burgerzaken. Een rustige en toch centrale omgeving om te ontspannen.
Yentl F.
0 0
lees meer
Ontdek ze allemaal

Ontdek de voorgestelde locaties op de kaart