Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Mogelijke locaties

Willekeurig
Populair
Recent
Boelare
Lange straat en geen enkel boompje. Nochtans een leuke winkelstraat die veel bezoekers aantrekt. Hier en daar een plantenvak met boompjes en haagjes zou de straat een mooier en gezelliger aanzicht geven.
Caroline D.
0 3
lees meer
Parking aan de sporthal
Een grote stenen vlakte. De parking is zelden vol. De ruimte zou veel mooier en hitte-vriendelijker zijn indien er bomen tussen de parkeerplaatsen geplant worden. En de tegels vervangen door waterdoorlatend materiaal.
Angelique S.
0 0
lees meer
Herbakkersplein
De locatie is ideaal omdat het omringd is door allerlei diensten (Bibliotheek, Kunstacademie, Cultuurcentrum, dienst burgerzaken...). Het ligt dicht bij het centrum waar nog niet zoveel groene plekken zijn. Ook Campus De Tandem ligt in de nabijheid waar veel jongeren 's middag komen om hun middagmaal te nuttigen. Het Herbakkersfestival vindt de laatste jaren plaats in het Heldenpark waar het beter tot zijn recht komt en dus wordt het plein momenteel niet gebruikt. Het ombouwen naar een soort klein park met bomen, gras en andere flora zou ideaal zijn om er op zonnige dagen te genieten. Al dan niet met een boek uit de bib, om creativiteit op te doen voor de lessen in de kunstacademie of vóór je naar een voorstelling gaat in de Herbakker. Of zelfs bij het wachten op je afspraak bij dienst burgerzaken. Een rustige en toch centrale omgeving om te ontspannen.
Yentl F.
0 0
lees meer
Jan Frans Willemsplein
Dorre, stenen vlakte. De parking zou mooier kunnen ingericht worden met boompjes en haagjes of eventueel een ondergrondse parking, zodat er bovengronds meer ruimte komt voor groen
Caroline D.
0 0
lees meer
Ingang Kunstacademie Pastoor de Nevestraat
veel verharding die groen ligt te worden
ann d.
0 0
lees meer
Stationsstraat en Gentsesteenweg
De beruchte doortocht door Eeklo biedt de grootste opportuniteit tot ontharding. In het aanpassen van de doortocht van 2x2 rijvakken naar 2x1 rijvak, zoals geadviseerd in het beeldkwaliteitsplan uit 2015, zit een gigantisch potentieel. Omgerekend, komt er 10.000m² vrij. Vrij in te vullen voor vergroening, parkeren, wandelen, fietsen en meer. Uniek in Vlaanderen.
Frederik G.
0 0
lees meer
Ontdek ze allemaal

Ontdek de voorgestelde locaties op de kaart